BBQ

SJ-Projects verzorgt uw BBQ bij u thuis of op locatie. Dit al vanaf 5 personen, waardoor u er slechts een select gezelschap voor nodig heeft.

Hoe gaat SJ-Projects te werk? Wij werken altijd op maat en op persoonlijke basis. Wij laten ons graag informeren over de wensen van de klant en het vooraf opgestelde budget. Wij kunnen zorgen voor alleen catering (wij werken uitsluitend met dagverse producten), maar ook voor de praktische kant. Wij brengen al het materiaal mee om van uw BBQ of feest een succes te maken (denk aan stoelen, tafels, bestek, etc).

Personeel voor uw BBQ of feest

Ook personeel kunnen wij aanbieden. Dit personeel heeft ervaring in de horeca en zal uw bezoekers of feestvierders tijdens de BBQ naar hun wensen bedienen. Uw stress opzij? Laat SJ-projects uw BBQ organiseren! Wij nemen uw zorgen weg en zullen uw feest tot op een hoger niveau brengen. Wij hanteren verschillende formules die u kunt aanvragen via het contactformulier.


Wij verzorgen allerlei evenementen! Van spannende Sinterklaasbezoeken tot onvergetelijke bedrijfsfeesten tot prive-events!