Seizoensgebonden Evenementen

In een jaar zijn er verschillende seizoenen. Graag speelt SJ-Projects hier op uw noden in. Zo hebben wij onder andere in ons gamma:

De paashaas

SJ-Projects vrolijkt ook uw Paasevents op! Onze levensechte paashaas zet meteen de toon op uw feesten. U kan de paashaas bijvoorbeeld huren voor huisbezoeken, bedrijfsfeesten en reclamestunts. Dat levert een event van formaat op!

Meer info

Sinterklaas en zijn pieten

En natuurlijk zijn kapitein van de stoomboot. Wenst u speciaal bezoek voor uw event? Dan hebben wij voor u de geknipte gast, SINTERKLAAS natuurlijk! SJ-Projects verzorgt sinterklaasbezoeken voor jong en oud. Particulieren, bedrijven, winkels, scholen, verenigingen, rusthuizen en kinderdagverblijven wachten vol ongeduld op de komst van de SJ-Projects Sinterklaas met zijn zwarte pieten. Zelfs de kapitein van de stoomboot komt mee!

Meer info

De kerstman boeken

Een Kerstman inhuren? De Kerstman van SJ-Projects staat al in de startblokken om zich naar uw bedrijf, winkels, scholen, verenigingen en kinderdagverblijven te reppen. De Kerstman van SJ-Projects ziet er onberispelijk uit in kwalitatieve kledij! Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie over onze werkwijze en prijzen!

Meer info

Wij verzorgen allerlei evenementen! Van spannende Sinterklaasbezoeken tot onvergetelijke bedrijfsfeesten tot prive-events!