Sinds 2022 zijn wij verplicht overgeschakeld naar (roet)pieten!

Sinterklaas op bezoek

SJ-Projects verzorgt sinterklaasbezoeken voor jong en oud. Particulieren, bedrijven, winkels, scholen, verenigingen, rusthuizen en kinderdagverblijven wachten vol ongeduld op de komst van de SJ-Projects Sinterklaas met zijn zwarte pieten. Zelfs de kapitein van de stoomboot komt mee!

SJ-Projects staat voor kwaliteit in onze service en natuurlijk ook tijdens onze bezoeken. Ook aan de kledij zoals u op de foto’s in onze galerij kunt zien, herkent u de kwaliteit van ons sinterklaasfeest!

Benieuwd naar onze prijzen?

Bent u particulier en wenst u een bezoek van sinterklaas? Geen probleem, wij komen met Sinterklaas bij u thuis op bezoek samen met 1 of 2 zwarte pieten.

Via een invulformulierlaat sinterklaas zich graag informeren over de kinderen waar hij op bezoek komt! Let op: Sinterklaas is een kindervriend!

Een particulier huisbezoek voor 20 minuten kost:

  • Basisbezoek = 60 EUR
  • De effectief gereden kilometers heen en terug worden aangerekend aan 0.50€ per KM.

Vanaf heden zijn er ook bij ons snoeppakketten beschikbaar, vraag ernaar bij uw reservatie.

Voor bedrijven, winkelcentra, scholen hebben we unieke concepten voor een geslaagd sinterklaasfeest klaarstaan.

Wij kunnen uw sinterklaasevent opwaarderen! Vraag naar onze concepten en prijzen! Tevens kunnen bijvoorbeeld verenigingen, kinderdagverblijven, ziekenhuizen en rusthuizen onze Sinterklaas ook op bezoek laten komen. De Sint maakt graag wat tijd vrij om bij leuke verenigingen langs te komen om te kijken wat daar allemaal gebeurt.

Ook ziekenhuizen kunnen bij SJ-Projects terecht. Zieke kinderen hebben sinterklaas en zwarte piet ook graag even op bezoek op de kamer. Als ziekenhuis kan u Sinterklaas op bezoek laten komen op uw kinderafdeling. Ook hiervoor hanteren we specifieke prijzen. De lach van een ziek kind is ons doel!

Voor intochten

Intochten vindt Sinterklaas altijd zeer spannend, het moet goed zijn! Daarom vraagt hij u om contact op te nemen met SJ-Projects. Hier komt immers veel voorbereiding bij kijken! Ook daarvoor heeft SJ-Projects speciale prijzen en concepten. Vraag ernaar via ons contactformulier! Wij regelen alles op maat, daar staat SJ-Projects voor! Wacht niet te lang om Sinterklaas te boeken!

 

LET OP:

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN 1. Onze facturen dienen binnen de 10 dagen na ontvangst betaald te zijn. Reservaties die na deze periode onbetaald blijven worden opnieuw vrijgegeven. 2. Tijdens de bezoeken van Sinterklaas en zijn Zwarte pieten is er een volledig rookverbod! De Sint en zijn gevolg kunnen hun bezoek vroegtijdig afbreken indien dit rookverbod niet gehandhaafd wordt. 3. Het uur vermeld op de factuur is slechts informatief, naargelang de toestand op de weg kunnen vertragingen of wijzigingen in het schema optreden. U wordt per sms / telefonisch verwittigd als de vertraging 30 minuten of meer is. 4. SJ-Projects zal zich het recht behouden om bezoeken te weigeren zonder hierover rekenschap te geven. 5. Annulaties worden onder geen enkele voorwaarde terugbetaald. 6. In geval van betwisting zijn enkel de rechtbanken te Turnhout bevoegd.

  • Bij laattijdige annulering (24 uur voor het bezoek) wordt een administratieve kost van 8€ aangerekend.
  • Indien betaling niet voldaan 24 uur voor het bezoek, zal het bezoek geannuleerd worden, het factuurbedrag zal nog steeds moeten voldaan worden samen met een administratieve kost van 16€.

Bezorg UW kind samen met ons, het moment van zijn leven.